Tak. Din hjælp er uvurderlig.

 

Som medlem er du med til at sikre danske borgeres ret til frit at vælge deres ægtefælle og at bo sammen i Danmark uanset ægtefællens nationalitet, alder, religion, uddannelse, erhvervserfaring mm. 

Du er med til at lægge pres på politikere og den danske regering, så de overholder menneskerettighederne, og du forhindrer, at mennesker bliver diskrimineret på grund af deres økonomi eller etnicitet. 

Du er med til at sikre en ordentlig og human behandling under processen med at søge visum, opholdstilladelse og dansk statsborgerskab til den udenlandske ægtefælle og deres børn.

Du støtter en integrationslovgivning, som sikrer en ordentlig behandling i kommunerne, god sprogundervisning og anerkendelse af udenlandske uddannelser.

På grund af dig kan vi hjælpe dansk-internationale par til at opnå et trygt og værdigt liv.

 
Medlemsskab - ÆUG - Ægteskab Uden Grænser - Visuel Kommunikation v/ Jonathan Fjord
 

Tilmeld betalingsservice

Vælg et årligt beløb
Minimumsbeløb for personligt medlemsskab er 226 kr årligt
Vi bruger dit CPR-nummer til at oprette betalingsserviceaftalen. Alle informationer du giver i forbindelse med din betaling behandles fortroligt og efter gældende regler.
 
 

Betalingsservice

Vi vil hellere bruge dit kontingent på foreningens arbejde end på girokort og administration. Derfor foretrækker vi betalingsservice, og de fleste af vores medlemmer betaler allerede på den måde. Ved brug af betalingsservice betaler du kontingent for 1 år ad gangen. Ved bankoverførsel eller Paypal betaler du for de første 2 år ved din indmeldelse for at mindske vores udgifter til administration.

For at tilmelde dig betalingsservice skal vi bruge dit CPR-nummer og oplysninger om din bankkonto. Læs meddelelse fra Nets om at udlevere disse oplysninger til virksomheder og foreninger under "udlevering af CPR-numre" her ⟶

 

Udenlandsk bankkonto

Hvis du bor i udlandet og ikke har en dansk bankkonto, kan du betale kontingent med kreditkort eller din Paypal konto herunder.

 

2 års kontingent for enkeltperson: 300 DKK


2 års kontingent for par/familie: 450 DKK

 

Du bedes herefter udfylde og indsende indmeldelsesformularen herunder, når du har betalt for de første to års medlemsskab.

 

Kontakt medlemsservice

Har du spørgsmål til medlemsskabet eller ønsker du at ændre eller opsige dit eksisterende medlemsskab, kan du kontakte medlemsservice@aegteskabudengraenser.dk