Rådgivning

Vi har i mere end 20 år specialiseret os i at støtte og vejlede dansk-internationale par, der ønsker at bo sammen i Danmark - og vi er her også for jer.

Medlemsfordele

Som medlemmer af Ægteskab Uden Grænser er du ikke bare med til at støtte vores arbejde, men har også en række medlemsfordele, der sikrer dig en prioritet og hurtigere rådgivning.

 

Vejledning

Find den nyeste viden om lovgivning og regler om ægtefælle- og familiesammenføring og integrationsrelaterede emner her på siden.

Familiesammenføring →

Visum →

Ægteskab og vielse →

Ophold på anden vis →

Permanent ophold →

Familiesammenføring efter EU-reglerne →

Hverdagen i Danmark →

 

Mail

 

Hvis du ønsker rådgivning om familiesammenføring i Danmark eller Sverige eller visum til Danmark eller et andet land i Schengen, bede vi dig besvare spørgsmålene i den respektive formular herunder, så vi bedre kan rådgive dig. Hvis du har spørgsmål om andre emner, behøver vi ikke disse oplysninger.

Medlemmer får prioritet, da vi løbende modtager mange henvendelser.

Telefon

Ønsker du at tale med en ekspert fra Ægteskab Uden Grænser og modtage rådgivning over telefonen?

  • Telefon: +45 9169 7099

  • Åbningstider: Fredag kl. 16-17

Linien er åben for både medlemmer og ikke-medlemmer, og der kan derfor forventes kø. Medlemmer af Ægteskab Uden Grænser anbefales derfor at bestille en opringning. Vi bestræber os på at ringe til dig inden for 10 dage.

Rådgivningstelefonen bliver ikke taget uden for åbningstiden, og spørgsmål afleveret på telefonsvarer eller SMS bliver ikke besvaret.

 

Personlig

Vi afholder rådgivningsdage med regelmæssige mellemrum. Gå på opdagelse i kalenderen herunder eller find arrangementerne her →