Arbejdsgrupper

Frivillige kræfter forbedrer livet for dansk-internationale familier.

 
 

Ægteskab Uden Grænser er en frivilligbaseret forening, der siden 1996 har specialiseret sig i at hjælpe dansk-internationale par.

Foreningen vælger én gang om året bestyrelsen, som varetager vores overordnede beslutninger og godkender de projekter, der kommer fra vores frivillige arbejdsgrupper.

Arbejdsgrupperne er drevet af store ambitioner og et højt engagement. Vi dækker områder som rådgivning, politik, lovgivning, PR, events, integration og internationalt netværksarbejde - og du kan være med.

Har du gode samarbejdsevner og kan du arbejde selvstændigt? Som frivillig i Ægteskab Uden Grænser har du stor frihed til at udvikle og udføre dine egne projekter i arbejdsgrupperne og sætte dit personlige præg på fremtidens Danmark.

Rådgivningsgruppen

Vi rådgiver medlemmer i alt fra familiesammenføring til visum pr. mail og telefon, via medieplatforme eller personligt til åbne rådgivningsdage. Herudover holder vi os konstant opdaterede på den aktuelle lovgivning og producerer i denne forbindelse information til vores hjemmeside.

PR-gruppen

Vi udvikler og vedligeholder foreningens digitale liv på vores hjemmeside og sociale medieplatforme. Herudover opererer vi altid proaktivt, producerer relevant PR-materiale og tager os af foreningens repræsentation i medierne.

Politik- og lovgivningsgrupper

Vi holder os ajour med ændringer i lovgivningen, retssager og domme på området. Denne arbejdsgruppe udfører også lobbyarbejde, producerer foreningens høringssvar til politikere, breve til interessenter og er i løbende kontakt med Udlændingestyrelsen.

Vi beskæftiger os samtidig med vilkårene for familiesammenførte, der endnu ikke har opnået permanent opholdstilladelse eller statsborgerskab og udfører opsøgende arbejde med det formål at forbedre vilkårene for mennesker, der lever med midlertidige opholdstilladelser eller endnu ikke har opnået statsborgerskab.

Vi beskæftigere os også med adgangen til permanent ophold og statsborgerskab, ligebehandling, adgang til arbejdsmarked, anerkendelse af udenlandske uddannelser mv.

Eventgruppen

Vi udvikler, planlægger og afholder små som store events i medlemmernes eller foreningens interesse. Vores events kan enten have til formål at kommunikere vores arbejde til omverden eller skabe trivsel, integration og netværk på tværs af dansk-internationale familier.

Organisation, ÆUG - Ægteskab Uden Grænser - Visuel Kommunikation v/ Jonathan Fjord