Bliv medlem

Bliv medlem af ÆUG

Gør som Mimi Jacobsen, Henrik Voldborg, Anne Marie Helger og alle vore andre medlemmer! For at blive medlem skal du udfylde og sende indmeldelsesformularen nederst på siden.

Som medlem får du prioritet, hvis der er travlt hos vores rådgivning, og du har mulighed for at bestille en telefonopringning fra en af vores rådgivere. Du modtager også vores nyhedsbrev, der udsendes mindst 4 gange om året. Sidst men ikke mindst hjælper du med til, at ÆUG kan yde rådgivning til andre, der er ramt af loven, og at vi kan fortsætte arbejdet for at få den ændret.

Medlemsskab koster 150 kroner om året for enkeltpersoner og 225 kroner om året for par/familie. 

Betalingsservice - nemt og sikkert

Vi vil hellere bruge dit kontingent på foreningens arbejde end på girokort og administration. Derfor foretrækker vi betalingsservice, og de fleste af vores medlemmer betaler allerede på den måde. Ved brug af betalingsservice betaler du kontingent for 1 år ad gangen. Ved bankoverførsel eller Paypal betaler du for de første 2 år ved din indmeldelse for at mindske vores udgifter til administration.

For at tilmelde dig betalingsservice skal vi bruge dit CPR-nummer og oplysninger om din bankkonto. Læs meddelelse fra Nets om at udlevere disse oplysninger til virksomheder og foreninger her under "udlevering af CPR-numre".

For dig der bor i udlandet og ikke har dansk bankkonto

Hvis du bor i udlandet og ikke har en dansk bankkonto, kan du betale kontingent med kreditkort eller din Paypal konto her.

Husk at udfylde og sende indmeldelsesformularen nederst på siden, når du har betalt for de første to års medlemsskab.

Skriv til medlemsservice

Har du spørgsmål om medlemsskab af ÆUG eller ønsker du at ændre / opsige dit eksisterende medlemsskab, kan du skrive til medlemsservice her.

 

Hvis I er medlemmer som par/familie, kan I vælge at få tilsendt information på begge jeres mailadresser
Til brug for tilmelding til betalingsservice
Til brug for tilmelding til betalingsservice. Et reg. nr. er på 4 cifre
Til brug for tilmelding til betalingsservice. Et kontonummer er på 6-10 cifre