Lovligt ophold

Her kan du skrive om/søge information om, hvorledes man opnår permanent opholdstilladelse i Danmark og/eller får dansk statsborgerskab.

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
AruParuu
Indlæg: 79
Tilmeldt: 24.03.2017 09:10:10

Lovligt ophold

Indlæg af AruParuu » 04.06.2017 11:26:39

Hej

Når der står man skal have haft lovligt ophold , fx 8/4 år for at søge om permanent opholdstilladelse, vil det sige fra den dag man fik udstedt tidsbegrænset opholdstilladelse eller fra den dag man ankom til Danmark (lovligt) via visum ?

Ud fra det jeg har forstået så er perioden inden man har modtaget opholdskortet lovligt ophold hvis man er ankommet via visum. Og fra ansøgning om familiesammenføring til at have modtaget et svar er man på processuelt ophold (lovligt også).

Min mand har været her ca 9 måneder før han fik t. opholdstilladelse.

:)

AruParuu
Indlæg: 79
Tilmeldt: 24.03.2017 09:10:10

Re: Lovligt ophold

Indlæg af AruParuu » 04.06.2017 11:44:47

--> jeg har fundet svaret,
det er fra den dag vi ansøgte om familiesammenføring.
Kan bare ikke slette herinde :)

Besvar