Søgningen gav 11274 resultater

af skaanebo
21.09.2018 18:50:51
Forum: Ophold på andet grundlag
Emne: muligheder for aupair efter end periode i danmark
Svar: 1
Visninger: 33

Re: muligheder for aupair efter end periode i danmark

Ja, det er korrekt. Kun hvis man har eftertragtede kvalifikationer og er højtuddannet, kan man få arbejds- og opholdstilladelse. Det er næppe tilfældet for en au pair.
af skaanebo
19.09.2018 18:03:25
Forum: Familiesammenføring i andre lande end Danmark
Emne: Fortsat ophold i Sverige
Svar: 2
Visninger: 56

Re: Fortsat ophold i Sverige

Hvis I flytter fra hinanden, inden hun har fået permanent ophold, vil hun miste sin nuværende opholdstilladelse, der vil blive inddraget. Hun bør i så fald søge om en anden form for opholdstilladelse, inden hendes nuværende bliver inddraget.
af skaanebo
17.09.2018 18:39:13
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: Familiesammenføring i Spanien
Svar: 5
Visninger: 85

Re: Familiesammenføring i Spanien

Hvis I kun er kærester, har din kæreste slet ingen rettigheder. I skal enten være gift ELLER kunne dokumentere 18 måneders forudgående samliv på fælles adresse. Desuden har hun ingen rettigehder til noget, hvis hendes visum er udløbet. Det er først når hun søger om opholdskort, at hun får nogen rett...
af skaanebo
16.09.2018 16:35:29
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Hvor længe kan man opholde sig udenfor Danmark som familiesammenført?
Svar: 8
Visninger: 93

Re: Hvor længe kan man opholde sig udenfor Danmark som familiesammenført?

Det er folkeregistreringsregler, der gælder. I kan få svar på spørgsmålet hos Borgerservice.
af skaanebo
15.09.2018 09:14:46
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: Danske statsborgere samme vilkår som EU-borgere
Svar: 3
Visninger: 344

Re: Danske statsborgere samme vilkår som EU-borgere

Hvor mange bakkede op?

Forslaget nåede ikke ud til ret mange mennesker, men druknede lige så stille ...
af skaanebo
14.09.2018 20:16:32
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: Familiesammenføring i Spanien
Svar: 5
Visninger: 85

Re: Familiesammenføring i Spanien

Vær obs på, at værtslandet kan vente med at udstede opholdskort i indtil 6 måneder og næppe vil gøre det, så længe du får dagpenge fra Danmark i op til de første 90 dage. Dvs., så længe du ikke har et job i Spanien, vil de ikke anse dig for at have taget varigt ophold og du får derfor heller ikke se...
af skaanebo
14.09.2018 06:25:02
Forum: Familiesammenføring i andre lande end Danmark
Emne: Familiesammenføring i sverige HJÆLP
Svar: 5
Visninger: 123

Re: Familiesammenføring i sverige HJÆLP

En lejebolig i Malmø til 6 personer lyder ret urealistisk. Du må nok ud i omegnskommunerne, hvis det skal lykkes. Se på Burløv, Åkarp, Hjærup, Lomma, Staffanstorp, Vellinge, osv.
af skaanebo
11.09.2018 03:39:44
Forum: Øvrigt
Emne: Besøgsvisa for filippiner for at blive gift
Svar: 4
Visninger: 594

Re: Besøgsvisa for filippiner for at blive gift

Spørgsmål: Har du været i Filippinerne før? Hvor har I mødt hinanden? Hvor længe har I været sammen?
af skaanebo
10.09.2018 20:16:31
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: Ægteskab med EU borger i dk
Svar: 2
Visninger: 66

Re: Ægteskab med EU borger i dk

Læs menupunktet “Rådgivning” på hjemmesidens forside om brug af EU-regler, som er det, der gælder her.
af skaanebo
09.09.2018 10:54:08
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Indkomst
Svar: 5
Visninger: 119

Re: Indkomst

Der stilles ikke krav til indkomst ved ansøgning om opholdstilladelse på baggrund af ægteskab/samliv. Der stilles derimod krav om, at man ikke må have modtaget sociale ydelser. Og man skal kunne stille en bankgaranti.
af skaanebo
09.09.2018 10:38:18
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Indkomst
Svar: 5
Visninger: 119

Re: Indkomst

Det afhænger af hvilket regelsæt, der søges efter. Fx er der krav ved EU-regler, hvis man er "person med tilstrækkelige midler", samt beløbsordning/greencard-ordning efter dansk lov.
af skaanebo
08.09.2018 08:10:33
Forum: Visum
Emne: Kæreste visum afvist PGA AU pair, samt 5år karantæne
Svar: 8
Visninger: 265

Re: Kæreste visum afvist PGA AU pair, samt 5år karantæne

Om det så er tilfældet, finder I jo så også først ud af om to år.

Det kan selvfølgelig også have betydning, hvad der er søgt om, i forhold til hvilken sanktion man idømmes.